Kimmie's Bakery
 
 Voor elke gelegenheid

Vragen en voorwaardes ?

Hoe kan ik het beste een bestelling plaatsen ?
U kunt mij bereiken via telefonische contact, een berichtje sturen via de whats app, Facebook, email of via Instagram. Het is heel makkelijk om alvast te melden hoeveel personen het gaat, en wat u voor thema of ontwerp dat u zou willen hebben, en uiteraard de datum van de opdracht. Als deze informatie bij mij bekend is kan ik gaan rekenen wat het voor u gaat kosten. 

Hoe ver van te voren kan ik mijn bestelling plaatsen
Om heel eerlijk te zijn natuurlijk het liefst z.s.m. u wilt wel verzekerd zijn van een plekje in onze agenda.
Omdat alles vers gemaakt wordt en handwerk is, zijn er maar een x- aantal plekjes beschikbaar voor een dag.
Als u 4 tot 6  weken van te voren een een bestelling plaatst moet het vaak wel goed komen.
Ik zou zeker zeggen vraag het altijd nog even, wie weet kan ik iets voor u doen!

Hoe zit het met de betaling ?
Alle betalingen worden gedaan d.m.v. een betaalverzoek.  Als u een reservering heeft geplaatst, krijgt u van ons een betaal verzoek opgestuurd van 50% van het totaal bedrag, nadat deze is betaald binnen 48 uur is u bestelling definitief gereserveerd.
3 dagen voor dat u de bestelling komt halen moet het volledige bedrag zijn voldaan.
Op de dag dat u reservering word opgehaald moet het volledige bedrag voldaan zijn! Als dit niet is voldaan, wordt de bestelling niet afgeleverd.
Wij staan voor no pay, no cake. 

Hoe zit het met annuleren/verzetten  ?

Moet u helaas cancelen ? helaas kan dit voorkomen, 14 dagen voor de afgesproken datum is het geen probleem en kunt u kosteloos de bestelling annuleren, mocht u binnen een aantal dagen voor de leverdatum annuleren en niet verplaatsen naar een andere datum dan bent u helaas u aanbetaling kwijt. 
Helaas heb ik ook rekening met u plek moeten houden in mijn agenda en daar andere mensen hun bestelling voor moeten afwijzen.
Uw plekje kost ons helaas ook geld en tijd, helaas zijn wij genoodzaakt om op deze manier te werken. 

Hoe lang bent u bezig met een taart ?
Dit blijft een leuke!  Vergis u niet, alles wat ik maak is handwerk en hier gaat ontzettend veel tijd in zitten. Of het een kleine taart is of niet, dit staat haast gelijk aan een grote taart.
Ruim 3 tot 5 uur zit er zeker wel in een taart!  een kleine taart of een grote stapel taart met allerlei details van fondant daar zit zeker 8 uur werk in, uiteraard heb ik het dan niet over alles wat geregeld word achter de schermen zoals het bestellen en halen van alle producten, het gehele ontwerp uitwerken en het contact met u om de specifieke wensen en opties door te spreken.

Wat bepaald een prijs van een taart ?
Dit is een vraag die ik mij zelf vaak heb afgevraagd, voor dat ik taarten maakten.
Het antwoord? kwaliteit van producten dat is nummer 1: op mijn lijst.
Ik werk met uitsluitend met de beste kwaliteit chocolade en bijna alles is gemaakt van losse ingrediënten.
ik werk alleen met producten waar ik zelf 100% achter sta. 

Nummer 2: inflatie! wij merken dit allen in onze dagelijkse portemonnee en ik helaas ook. Mijn basis producten kosten soms wat duurder, maar ik kies ten alle tijden kwaliteit boven kwantiteit. 
Nummer 3: gas, water, stroom, materialen, vasten lasten, dit zijn allemaal kosten die mee bereken in de kost prijs, maar ook ik moet betaald worden.
U moet zich voorstellen dat er behoorlijk wat uren in een bestelling gaat zitten en ik bereken nog lang niet alle uren door, anders zou een taart onbetaalbaar  worden. Maar ik reken uiteraard ook een deel voor mijzelf. Want niemand wilt een hele dag gaan werken en aan het eind van de dag zeggen, '€20' is goed voor vandaag! om deze reden moet en mag ook ik mijzelf zeker niet tekort doen.

Ik heb een plaatje/ foto  gevonden kunt u dit namaken ? 
Helaas niet nee, foto's worden alleen als inspiratie gebruikt, ik heb mijn eigen manier van werken, ik zal er alles aan doen om het zo veel mogelijk op het ontwerpt te laten lijken, ik zal nooit de zelfde taarten na maken. 

Kortom u  krijgt echt een custom made bestelling!  Iets wat wij samen hebben gerealiseerd.  

Doet u bestellingen bezorgen ?
Nee helaas doe ik dit nog niet.
Ik bezorg alleen trouwtaarten en zakelijke bestellingen.                      
Uiteraard tegen een afgesproken tarief. 

Maakt u ook fondant taarten ?
Nee helaas maak ik geen fondant of marsepein bedekte taarten en doe ik niet aan boetseren!

Garantie
Uw bestelling wordt altijd aan u getoond bij het ophalen.
Kimmie's Bakery zorgt ervoor dat u bestelling stabiel en goed verpakt is. Voor vervoer in de auto wordt aangeraden de taart op de grond te zetten  op bijvoorbeeld een anti slip mat of in een lege krat in de kofferbak. Het vervoeren van een bestelling is op eigen risico, Kimmie's Bakery is niet aansprakelijk voor schades aan de bestelling tijdens of als gevolg van transport.
Kimmie's Bakery is niet aansprakelijk als u zich niet heeft gehouden aan het bewaaradvies dat is gegeven.
Don'ts :  doe geen taarten vervoeren op stoelen of banken, taarten altijd in de koeling plaatsen vooral stapeltaarten, zet geen taarten in de volle zon of in een hittegolf buiten, deze zal smelten en wij zijn hier niet voor aansprakelijk! Kimmie's cake tips !

  • Snijd kimmie's taarten altijd in blokken, waarom ? mijn taarten zijn hoog! ik berekenen de 'personen' ook op blokken en niet op punten! ik stuur u graag een filmpje toe nadat u de taart heeft opgehaald.
  • Vervoer tip:  zet de cake op de grond tijdens het auto rijden aan de bijrijders kant of in een lege kofferbak op een antislip mat of bijvoorbeeld een krat en rijd uiteraard voorzichtig! Kimmie's bakery is niet aansprakelijk voor eventuele schades.
  • Macarons zijn te consumeren tot 6 dagen na ontvangst.
  • Cakes en sweets zijn tot maximaal 3/4 dagen na ontvangst te consumeren mist het niet gekoeld en verpakt is. 
  • Om alles goed en vers te houden adviseer ik u alles koud te bewaren in de bijgeleverde verpakking. 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram