Kimmie's Bakery
 
 Voor elke gelegenheid

Over mij  

Hallo 

 

Ik ben Kimberley oftewel 'Kimmie',  al 10  getrouwd en moeder van twee dochters, 
Ondertussen ben ik al 4 jaar werkzaam als Kimmie's bakery, een gepassioneerde cake designer uit Spijkenisse. De afgelopen jaren heb ik een ontzettend fijn en leuk klant bestand opgebouwd waar ik elke dag nog dankbaar voor ben, als er een kleine jongen of meid voor de deur staat om hun taart op te halen is het altijd een feestje om hun gezichtje te zien. Nooit gedacht dat ik daar zo veel energie en liefde uit zou halen.  Ik sta heel erg voor het persoonlijke contact, of het om een klein taartje gaat, een doosje cupcakes of een bruidstaart, dat maakt mij niet uit.
ik probeer altijd zo veel mogelijk naar de wensen te luisteren van de klant, maar ook ik heb in de afgelopen jaren mijn eigen stijl ontwikkeld, voorbeelden daarvan zijn te vinden op de gehele website en de social media kanalen.
Mocht mijn stijl jullie aanspreken, dan maken we er samen vast een feestje van! neem vooral even contact op. 

Mocht u verder willen weten hoe en waarom ik ben begonnen met Kimmie's Bakery dat kunt u  hier onder lezen:

Ik heb mijn passie voor bakken gevonden, sinds dat mijn oudste dochter vroeg of ik voor haar alsjeblieft een "Frozen" taart wilde maken.
Jullie snappen mijn eerste reactie hopelijk wel nee....alsjeblieft niet, ik vind een verjaardag organiseren al best stressvol en laat staan een verjaardagstaart erbij maken.
Na een poos kreeg ik een impulsieve gedachte; met waarom ook niet!? Ik ben tenslotte wel gek op bakken.
Zo gezegd, zo gedaan, mijn eerste taart zag er alles behalve slecht uit en iedereen was ontzettend enthousiast over mijn taarten.
Ik kreeg de vraag of ik voor mijn lieve vrienden ook een taart wilde maken? Want het zag er niet alleen leuk uit, nee het smaakte ook ontzettend lekker.
Iedereen wilde eigenlijk nog wel erg graag een stukje taart. Na ruim een jaar voor alleen mijn vrienden en familie te hebben gebakken en dat ik ook ondertussen een fantastische online bakers community had gevonden op Instagram, kreeg ik steeds meer vragen van 'onbekende mensen' en vrienden van vrienden, die eigenlijk ook wel graag een taart wilde bestellen.
Na lang wikken en wegen en vooral...."nee sorry ik bak alleen voor mijn vrienden" te hebben gezegd, heb ik daarom besloten 
om voor mijn zelf te starten als ondernemer. Laten we eerlijk zijn je kan alleen spijt hebben van de dingen die je niet doet! En ik wil  graag dat iedereen mijn heerlijke cakes en sweets kan proeven en bestellen.

Ik heb mijn passie gevonden in het maken van allerlei lekkernijen, van cakes tot cake sicles en van cupcakes tot macarons.
Om mezelf  te onderscheiden maak ik geen fondant of marsepein taarten.
Waarom? ik heb het geduld er niet voor en ik vind het echt niet leuk! en om eerlijk te zijn, er zijn genoeg andere collega's die dit wel maken. 

Neem vooral een kijkje op de website of social media en laat u inspireren in een creatie van mij. 
Voor vragen of om uw wensen te bespreken, sta ik u graag te woord om samen met u een fantastische taart of sweet table te creëren, want samen maken wij er een heerlijk en geslaagd feestje van!

Veel liefs. 

Kimmie 


 


 


 


 


 


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram